Close

Hvordan kan vi bane vejen for flere grønne tage i hovedstaden? Og hvorfor giver det mening? Jette Thomsen fra Gro Consult var vært, da Tribeca NV’s NXT Door lokaler dannede rammerne om et spændende morgenmøde for Københavnske fødevarevirksomheder.

Lasse plantagen

Billedet ovenfor viser dele af, hvad Tribeca NV og BIOARK som fællesprojekt gerne vil levere fra egen byplantage i 2017. De store ambitioner blev her af Lasse og Mikkel fra BIOARK forklaret på jordnær facon. Samtidig gav det os en chance for at fortælle lidt om, hvorfor vi hos Tribeca NV brænder for at få Plantagen NV til at blive virkelighed.

reading-fred

Samtidig med, at der var fokus på det planlagte biologiske økosystem, var der også plads til at indvie deltagerne i den åbne forretnings-tilgang til økologisk byproduktion; vi inviterer andre københavnske virksomheder til at spille med og skabe netværket. Se mere om planerne i Ingeniørens artikel om BIOARK og Plantagen NV her.

Det er dog vigtigt at pointere, at intet er 100% sikkert endnu. Der afventes stadig byggetilladelser og indhentes fondsmidler for at det ambitiøse projekt kan lade sig gøre. Hvis du har lyst til at støtte op om den bæredygtige udvikling i lokalområdet, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med her på bloggen.

Vi vil løbende informere om, hvordan du som medborger kan være med til at få projektet til at lykkes!

Go top