Close

Kunst, Kaffe og Klassisk Tiramisu søndag d. 10/1 kl. 14 på Tribeca NV

Kunstneren Shaolin, der bevæger sig gennem Københavns gadebillede som en ninja med sin særlige streg, pryder i disse dage restauranten og er dermed en klar medskaber af Tribeca NVs atmosfære. På søndag kan du komme forbi restauranten, hvor vi giver en kop lækker kaffe samt en introduktion til historien bag værkerne.

Shaolin expo

Som et led i vores mission om at aktivere de lokale Københavnske kræfter, vil vi her på stedet sætte fokus på at bringe talentfulde undergrunds-billedkunstnere frem i lyset ved at give mulighed for at udstille samt afholde ferniseringer på restauranten.

Den første i den kommende række af kunstnere er Shaolin, som typisk bevæger sig i et New Yorker-inspireret spændingsfelt mellem kubismen og hip hoppens verden. I denne udstilling er fokus dog mere på gadens udtryk og personaer.

Kom og se kunstværkerne live og i farver på søndag til en uformel fernisering og hyggelig søndags session kl. 14, hvor vi udover den gratis kop kaffe også har tilbud på vores lækre italienske tiramisu til kun 40 kr.

Go top