Close

I en baggård i hjertet af Københavns Nordvest kvarter ligger der en lille bid af New York. Stedet er rustikt, en lille smule skjult og oser af stemning. Det hedder Tribeca NXT Door, det er vores selskabslokaler, og lørdag d. 30/1 inviterer vi indenfor til en særlig smagsoplevelse i den råt designede atmosfære.

OBS! På baggrund af den overvældende interesse, vi har modtaget planlægges endnu et Økologisk Social Dining event. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi er klar med en ny dato!

En intim oplevelse med begrænsede pladser, der er Økologisk og domineret af stolthed for selve håndværket. Der er derfor ingen normal a la carte servering på Tribeca NV Restauranten denne aften.

glas-spiseliv

Forestil dig et samlet selskab, hvor du møder vores Køkkenchef Kolja og Restaurantchef Christina i øjenhøjde, bliver introduceret til detaljerne i retterne med løbende præsentation og alt er timet, tilrettelagt samt 100% Økologisk.

Den fastlagte menu serveres samtidig til alle gæster og serveringernes detaljerede indhold holdes hemmelig indtil de præsenteres og serveres på aftenen. Læn dig blot tilbage og dyk ned i din gastronomiske nysgerrighed.

Der er tale om en intim og eksklusiv aften med begrænsede pladser.

Vi byder på 6 særligt tilrettelagte Økologiske Social Dining serveringer samt italienske snacks til velkomst.
– Verde servering
– Pescare servering
– Pasta servering
– Carne servering
– Dolce 1: Sødt
– Dolce 2: Syrlig
Vores hertil udvalgte vinmenu kan tilføjes på dagen.

Dørene åbnes fra kl. 18.30 og serveringerne starter kl. 19.00.

Økologisk 6-retters Social Dining Menu: 385,-
Super Skarp pris på Vinmenu (3 glas): 115,-

Vil du booke et bord?

Klik her og få dit bord

Go top