Close

På søndag d. 13/3 afholder vi en Uformel Fernisering for vores nye udstilling, hvor du kan møde Kunstneren, få en gratis kop kaffe og der er tilbud på vores nye økologiske Lakrids Pannacotta til kun 39 kr.

facebook irene

Vores nye udstilling har officielt kick-off på søndag kl. 14. De unikke malerier er kreeret af den københavnske kunstner Irene Steenberg, der i mange år har bevæget sig inde for den mere abstrakte fortolkning af figurer, mennesker og kroppe.

I denne udstilling bliver det en tand mere konkret og med forskellige farvesammensætninger og med fokus på mennesket. Hvert værk er skabt til at kunne stå alene, men samtidig fungerer de også som et varieret, men stadig samlet, udtryk i restauranten.

Kom selv og oplev udstillingen, mød kunstneren og smag på vores nye lækre økologiske kaffe samt Lakrids Pannacotta. Det vil desuden være muligt at benytte sig af vores nye a la carte menukort, der i øvrigt også har økologisk indhold.

Søndag d. 13/3 2016
Fra kl. 14 til 16
Bygmestervej 2, 2400 KBH NV

Det er vores anden uformelle fernisering i en kommende række, der afholdes hver gang udstillingen udskiftes hver 2. måned.

Vi glæder os til at se dig!

Go top