Close

Temperaturen stiger, fuglene synger og vores gårdhave blomstrer op på ny. Der er nye gode samarbejder & koncepter på vej og vores økologiske mission skrider fremad. Vi elsker foråret i Nordvest.

Tribeca Next Door_005

Det varmer vores hjerter at se, hvordan vores gæster allerede nu er begyndt at komme og nyde fx et glas prosecco i gårdhavens sol før middagen. Glade ansigter, varmelamper og solbriller.

Få plads i vores Urbane Drivhus

Vi arbejder i øjeblikket med forskellige opsætninger til en bæredygtigt produktion af spændende økologiske råvarer på taget af vores garage i gårdhaven. Udover at man vil kunne sidde blandt planter og spise, holde små møder eller afholde mad-workshops, vil vi kunne producere så mange lækre råvarer, at vi ikke har brug for al kapaciteten.

Derfor åbner vi op for, at man som enten lokal virksomhed eller privatperson kan leje sig ind på et passende antal vækst-tårne og få præcis de afgrøder, du helst vil have. Tårnene passes og får en masse kærlighed af Tribeca. Man kan så at sige abbonere på Bæredygtighed.

mere information her!

Nye Koncepter på NXT Door

Vi lancerer i løbet af foråret en række spændende arrangementer, hvor god vin og italiensk inspirerede smagsoplevelser samt økologi er i højsædet, komplimenteret af Toner fra dygtige spirende Musikere.

Her er de kommende oplevelser, vi arbejder med på Tribeca NV & NXT Door:
– Meatless Monday: Du har godt af det, Planeten har godt af det, det smager fantastisk.
– Tuesday Tunes: Mad & Akustiske mini-koncerter med udvalgte opkommende Musikere.
– Wednesday Wine: Vinsmagninger og Wine Pairings med vores italienske ekspert Enrico.
– Økologisk Social Dining: Økologi og Gastronomisk nysgerrighed delt på bordet.
– KunstKaffeKage: Søndagenes uformelle Kunstferniseringer med øko kaffe og amerikansk-italiensk dessert-fokus.
– Lokal Likør: Opdag italiensk likørkultur og smag spændende lokale varianter fra støvlelandet. Du kan endda lære at lave dem selv!

DriveNow Samarbejde

Elektriske køretøjer er vejen frem! Vi har her til foråret indgået et samarbejde med DriveNow, hvor du billigt kan leje en bil i København og køre ud til Tribeca NV for at spise med 20% rabat. Rabatten gælder på vores 3-retters Menu og Social Dining Menu og indløses ved at fremvise kvitteringen fra DriveNow App’en.

Hvis du finder Tribeca NV bilen på App’en og kører herud i den, giver vi samtidig en kop lækker økologisk kaffe!

Se DriveNow’s hjemmeside her

Go top